Αρχική Σελίδα

Anping Shengjia Hardware Mesh CO. ,Ltd.

καλής ποιότητας Mongoose οθόνες δονητών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Mongoose οθόνες δονητών για τις πωλήσεις
Καλά Servise, καλύτερη ποιότητα, εμπιστοσύνη μεταξύ τους

—— Barskar

Καλύτερη ποιότητα, έγκαιρη παράδοση

—— Jim

Είμαι Online Chat Now

Anping Shengjia Hardware Mesh CO. ,Ltd.

1
Anping Shengjia Hardware Mesh CO. ,Ltd.
Co. πλέγματος υλικού Shengjia Anping, ΕΠΕ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : με την ποιότητα στην επιβίωση, με την αξιοπιστία στην ανάπτυξη
Αριθμός Υπαλλήλων : 110~180
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-15000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Το υλικό Shengjia Anping & η Co. πλέγματος, ΕΠΕ είναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές του πλέγματος καλωδίων, του φράκτη καλωδίων καθώς επίσης και όλων των προϊόντων καλωδίων ειδών που βασίζονται σε Anping, επαρχία Hebei της Κίνας.

 

 

Από την ίδρυσή της στο έτος 1982, αυτή η επιχείρηση έχει συμμετάσχει στην παραγωγή και η εξαγωγή των επίπεδων οθονών hookstrip, οθόνες πλαισίων χάλυβα, πλέγμα καλωδίων ανοξείδωτου, ένωσε στενά το πλέγμα καλωδίων, επεκταθε'ν μέταλλο, διατρυπημένο μέταλλο, κιγκλίδωμα χάλυβα, φράκτης πλέγματος καλωδίων, φράκτης συνδέσεων αλυσίδων, καλώδιο ξυραφιών, οδοντωτό - καλώδιο, καλώδιο ανοξείδωτου, γαλβανισμένο καλώδιο σιδήρου, και άλλα σχετικά προϊόντα καλωδίων.

Η επιχείρησή μας εμμένει πάντα στη χρησιμοποίηση της υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης, την ύπαρξη αρμόδια στον έλεγχο της ποιότητας και την καθιέρωση της αρχής-- «με την ποιότητα στην επιβίωση, με την αξιοπιστία στην ανάπτυξη». Τα προϊόντα μας εμπιστεύονται από τους ξένους πελάτες και έπειτα γενικά πωλούνται σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές, όπως η Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νότια Κορέα, και την Αυστραλία.

Το υλικό Shengjia Anping & η Co. πλέγματος, ΕΠΕ είναι πρόθυμα να παρέχουν τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα και την πρώτης τάξεως υπηρεσία και για τους στην εγχώρια αγορά και διεθνείς πελάτες. Η επιχείρησή μας καλωσορίζει ειλικρινά τους φίλους από σε όλο τον κόσμο στην επιχείρησή μας για να συζητήσει την επιχείρηση και την εργασία μαζί με κάθε πελάτη για να δημιουργήσει το φωτεινό μέλλον.

Το υλικό Shengjia Anping & η Co. πλέγματος, ΕΠΕ εμμένουν πάντα στη χρησιμοποίηση της υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης, την ύπαρξη αρμόδια στον έλεγχο της ποιότητας και την καθιέρωση της αρχής-- «με την ποιότητα στην επιβίωση, με την αξιοπιστία στην ανάπτυξη».

Anping Shengjia Hardware Mesh CO. ,Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping Shengjia Hardware Mesh CO. ,Ltd.

Τηλ.:: 86-318-7611628

Φαξ: 86-318-7611528

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)